Home Utile Copilul tău vrea telefon? Iată ce trebuie să știi!

Copilul tău vrea telefon? Iată ce trebuie să știi!

0

Primul telefon mobil al copilului tău este important. Acesta le deschide copiilor lumea către conexiuni directe cu prietenii, socializând cu persoane cu același mod de gândire și rămânând la curent cu școala, pe propriul lor dispozitiv. Ție însă, îți deschide ușa către noi griji legate de timp excesiv de utilizare a ecranului, utilizarea inadecvată a rețelelor sociale și bunăstarea digitală generală.

Din fericire, aici există un mediu plăcut. Cu îndrumarea potrivită, părinții pot învăța obiceiuri digitale bune și își pot proteja copiii de majoritatea pericolelor care se ascund online, construind în același timp o relație de încredere. Iată ghidul tău.

1 Stabilește reguli de bază

Obiceiurile bune online ar trebui să înceapă cu mult înainte de a-i oferi primul smartphone. Discută cu copilul tău despre utilizarea responsabilă a internetului din timp, des, purtând mai multe discuții pe această temă, atunci când este mic și folosește internetul pentru prima dată. Un contract al internetului pentru familie, care stabilește reguli de comportament pentru toți membrii, este un mod eficient de a face acest lucru explicit. Discută regulile în familie, apoi scrie-le și cere tuturor membrilor să semneze acordul. Acest lucru îi va ajuta pe copii să se simtă mai responsabili, sporind probabilitatea ca aceștia să respecte aceste reguli.

2 Ia în considerare o combinație de software și hardware

 

Cea mai simplă modalitate de a ține evidența comportamentului digital al copiilor este prin intermediul software-ului, care te ajută să gestionezi ce conținut poate accesa copilul tău și cât de mult din prezența lui online poți vedea. Asigură-te că verifici dacă aplicația este protejată prin parolă și/sau poate fi controlată de un singur dispozitiv, ceea ce o poate face puțin mai greu de ocolit pentru copii. Instalarea comenzilor parentale direct pe hardware este o măsură mai sigură pentru a filtra conținutul neadecvat, de sus în jos. Poate fi, de asemenea, destul de invazivă, deoarece unele dintre aceste controale hardware citesc istoricul internetului oricui se conectează la rețea. Acesta este motivul pentru care cea mai bună strategie pentru mulți părinți implică o combinație de controale software și hardware. Poți începe întotdeauna supravegherea cu o aplicație și poți stabili dacă sunt necesare restricții mai stricte, înainte de a le introduce în partea de hardware.

Practic și de încredere

Înainte de a alege un sistem de control parental, începe cu un dispozitiv conceput pentru a te menține în siguranță pe tine și familia ta. Un telefon precum Galaxy A51 are securitate încorporată în fiecare aspect al designului său, protejând datele private, atât cu protecție hardware, cât și cu sistemul de securitate Knox. În plus, cu o baterie de lungă durată și un ecran de 6,7 inci, copiii tăi se pot bucura de o navigare sigură, fără a fi nevoie să-l încarce frecvent, spune samsung.ro.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version