Cum si cu ce se stropesc cartofii

Date:

Share post:

Schema tratament cartofi. Cum si cand sa faci aceste tratamente in gradina ta

Primul tratament care se aplica la cartofi va fi in momentul plantarii, vorbim despre tratarea tubercurilor pentru rizoctonioza. Pentru acest lucru vom folosi Amistar.

De asemenea, vom mai aplica un tratament pentru buha semanaturilor, carabusul de mai si viermele sarma folosind Trija Expert.

Schema tratament cartofi. Urmatorul tratament pe care il aplicam la cartofi va fi atunci cand plantele au o inaltime de 15 cm. Se face un tratament cu Ridomil Gold, pentru mana, iar timpul de pauza este de 14 zile.

Cum sa prepari zeama bordeleza si cand sa o folosesti

Totodata, se aplica un tratament pentru gandacul din Colorado si afide folosind Mospilan. Timpul de pauza este de 7 zile.

La o saptamana de la tratamentul anterior, se aplica un tratament cu Alcupral imptriva manei, iar timpul de pauza este de 7 zile.

In aceeasi perioada se aplica un tratament pentru gandacul din Colorand folosind Coragen. Timpul de pauza va fi de 14 zile.

Stropirea cartofilor

Schema tratament cartofi. Urmatorul tratament se aplica la 7-10 zile de la cel anterior. Pentru mana si alternarioza se face o stropire cu Polyram, iar timpul de pauza va fi de 14 zile.

In aceeasi perioada, se aplica un tratament cu Mavrik pentru gandacul din Colorado si afide, iar timpul de pauza este de 7 zile.

Dupa ce a trecut o saptamana de la ultimul tratament, se va aplica o stropire folosind Equation Pro pentru mana, iar timpul de pauza va fi de 14 zile.

Se va face o stropire si pentru gandacul din Colorado folosind Alverde, iar timpul de pauza este de 3 zile.

Tratament cartofi pentru gandaci din Colorado

Schema tratament cartofi. La 7-10 zile de la tratamentul anterior, se aplica un tratament pentru mana si alternarioza folosind Acrobat. Timpul de pauza este de 7 zile.

Pentru molia cartofului si omida paroasa a dudului se va aplica o stropire folosind Bactospeine, iar timpul de asteptare este de 2 zile.

Dupa ce a mai trecut o saptamana, cartofilor li se mai aplica o stropire cu Folpan pentru mana, iar timpul de asteptare este de 7 zile.

Pentru alternarioza se aplica un tratament cu Amistar, iar timpul de pauza este de 7 zile. Pentru gandacul din Colorado si afide, se aplica un tratament cu Mavrik. Timpul de asteptare este de 7 zile, spune cumsa.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Related articles

Panourile solare: tipuri, avantaje și montaj

În condițiile în care aproape toate resursele planetei scad semnificativ de la o zi la alta, atenția tuturor...

8 remedii care ne scapa de migrena

Cel putin o data in viata fiecare dintre noi s-a confruntat cu o migrena. Aceasta se poate confunda...

Cele mai bune solutii pentru imbunatatirea vederii

Imbunatatirea vederii este o necesitate pe care toti o avem, cu toate ca nu intotdeauna suntem constienti de...

Strategia de acțiuni pe termen scurt și mediu pentru securitatea alimentară și ajutarea fermierilor din UE

Comisia Europeană a prezentat miercuri o serie de acțiuni pe termen scurt și mediu menite să consolideze securitatea...