Cozi uriașe în SUA pentru noul iPhone Xs

0
112

Sute de iubitori de iPhone din Statele Unite au stat, vineri, la coadă pentru a-şi cumpăra cel mai recent model de iPhone, relatează The Daily Mail.

Cu un preţ ce porneşte de la 999 de dolari şi poate ajunge până la 1.449 de dolari, iPhone Xs este cel mai scump model lansat vreodată de compania Apple, precizează Daily Mail. Este, de asemenea, şi modelul care s-a vândut cel mai repede, în ciuda preţului, în mare parte și datorită existenței opțiunii de pre-order.

Compania Apple promite că noul model va avea o baterie ce va ţine mai mult și că are procesoare mai performante. De asemenea, promite şi că va exista o varietate mai mare în ceea ce priveşte personalizarea. De altfel, la începutul acestei luni, telefonul a fost prezentat în auriu, argintiu şi gri.

În fapt, conform informațiilor oferite de GSM Arena, noul model are puțin mai multă memorie decât un iPhone X (patru GB RAM în loc de trei), un display identic cu cel de la iPhone X și un procesor similar.

Modelul vine sub două variante: XS (varianta mai ieftină) şi XS Max (cea mai scumpă). Acesta din urmă porneşte de la un preţ de 1.099 de dolari.

Tehnologia este natura omului modern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here