Scapă de coșuri în 5 minute cu următoarele ingrediente – Lucruri utile

0
85

Coșurile sunt ca acei musafiri nepoftiți, şi, atunci când ne chinuim să scăpăm de ei, pielea are cel mai mult de suferit. Tot ce ai nevoie sunt remediile naturale eficiente, care sunt pe bază de ingrediente pe care le ai în bucătărie.

De ce apar coșurile:

Coșurile apar în urma excesului de sebum produs de glanda sebacee,care blochează porii cu bacterii și murdărie și care duc la apariția umflăturilor cu puroi.

În plus,coșurile apar atunci când atingi fața cu mâinile murdare,de la stres,alimentația săracă,schimbările hormonale,lipsa de îngrijire a pielii,dar și deshidratarea. Acestea sunt principalele cauze.

Cele mai eficiente sunt remediile naturale,care sunt pe bază de ingrediente pe care le ai în bucătărie. Acestea,nu doar că vor usca coșurile,ci vor preveni reapariția lor.

Nu uita că frumusețea este reflexia directă a sănătății tale.

Iată care sunt ingredientele care te scapă de coșuri:

Ulei de arbore de ceai

Cu proprietăți antibacteriene și antifungice,curăță pielea de impurități și usucă coșurile. Uleiul de arbore de ceai este considerat uleiul-minune în cosmetică. Aplică pe zona cu probleme și lasă-l să acționeze peste noapte. În timpul zilei,îl lași să acționeze 15 minute,după care clătești fața cu apă călduță. Rezultatele apar după prima aplicare.

Pastă de dinți

Pasta de dinți pe care o folosești zilnic este un remediu pentru uscarea coșurilor. Aplică puțină pastă pe zona afectată înainte de culcare și o lași să acționeze până dimineața.

Usturoi

Bogat în sulf,usturoiul are capacitatea de a usca coșurile. Curăță un cățel de usturoi,taie-l pe jumătate și ține una dintre bucăți pe zona afectată. Apoi ține pe coș un cub de gheață pentru a calma iritarea și elimina pielea.

Suc de lămâie

Lămâia este o sursă de acizi naturali și are proprietăți astringente,care curăță zona cu probleme. Pune puțin suc de lămâie pe o dischetă de bumbac pe care o aplici direct pe coș,îl lași să acționeze 10 minute,după care clătești cu apă călduță.

 Ou 

Oul este bogat în proteine esențiale și antioxidanți care ajută pielea la eliminarea toxinelor,deblochează porii și usucă coșurile.

Într-un bol,separi albușul de gălbenuș. Baţi albușul,iar spuma obţinută o aplici pe toată suprafața feței. Îl lași să acționeze 15 minute,după care clătești cu apă călduță. Folosește-te de acest remediu împotriva coșurilor ori de câte ori este nevoie.

Castravete

Castravetele are efect calmant,răcoritor,plus că este bogat în proprietăți astringente,care reduc inflamația și roșeața coșurilor.

Pasează câteva felii de castravete. Fără a adăuga apă,amestecul trebuie să devină o pastă pe care o aplici pe față și o lași până se usucă,după care clătești cu apă călduță. Nu trebuie să lași masca să acționeze mai mult de 15 minute.

(Sursa: www.clickpentrufemei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here