Semințele care distrug cancerul: Cea mai buna pâine făcută acasă

0
194

Semințele care fac minuni în organismul cu celule canceroase. Proprietățile benefice ale acestor semințe au fost dovedite științific. La fel, și uleiul presat la rece din aceste semințe este la fel de binefăcător.

Citește și „Totul despre afumătoare: cum se construiește o afumătoare?

Semințele de dovleac sunt o valoroasă sursă de vitamine și minerale, atât de necesare unei stări bune de sănătate. Se pot consuma atât crude, cât și prăjite sau coapte, ca gustare, presărate în salate sau adăugate în smoothie-uri. Proprietățile semințelor de dovleac sunt uluitoare:

  • Previn bolile de inimă
  • Previn insomniile
  • Te ajută să ai un somn odihnitor
  • Reglează glicemia
  • Previn diabetul

Semințele de dovleac reprezintă o sursă completă de proteine, conținând toți cei 9 aminoacizi esențiali. Mai mult, abundă în fibre și cantități impresionante de minerale de care ai nevoie pentru un organism sănătos. Semințele de dovleac sunt, de asemenea, bogate în acizi grași nesaturați, sănătoși. Uleiul de semințe de dovleac are și el o mulțime de proprietăți antioxidante, care fac minuni în organism: scad tensiunea arterială crescută, previn bolile de inimă și îmbunătățesc sănătatea vezicii urinare. Există dovezi că acest ulei combate căderea părului.

De asemenea, puteți folosi aceste semințe și într-un mod mai ingenios, combinând aluatul cu ele și formând pâinica cea de mult dorită acasă, cu semințe de dovleac.

Citește și „4 lucruri de luat în calcul când pleci în vacanță la munte

Rețetă de pâinici integrale cu semințe îți va aduce în casă parfumul extraordinar al pâinii proaspăt coapte, odată cu un preparat natural, fără aditivi. Datorită făinii de grâu dietetice și semințelor, painicile integrale îți vor oferi o cantitate importantă de fibre, atât de necesare organismului și din acest motiv am gândit această formă pentru sandwichuri și pachețele de școală sau serviciu – că tu să folosești ușor painicile și să le ai aproape oricând. Apropo, ți-am spus că nu fac multe firimituri atunci când le tăi?

Interesant este și faptul că această pâine integrală făcută în casă se menține moale și pufoasă o perioadă uimitor de lungă, dacă este ținută mai întâi într-un șervet de bumbac, până când se răcește, apoi într-o pungă închisă bine.

Surse ( sanovita.ro și doctorulzile.ro)

Poftă bună!…

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here