Toamna lui 2018: Un nou inceput de an scolar.

0
68

Un nou an de liceu inseamna mai mult decat un nou inceput. Elevii de liceu ar trebui sa considere acest an un bun prilej de a schimba ceva la ei.

Toamna lui 2018 spune ca trecutul este cel mai bun profesor al evelului.

Iata cateva sfaturi de la noul an scolar, venite de la dascali:

  • Indentifica-ti propriul stil de invatare!
  • Nu toci!
  • Fii atent la ore!
  • Testeaza-ti ambitia!

Relatia parinte-elev ar trebui sa fie cea mai importanta caracteristica intr-o familie. Astazi, din ce in ce mai multe mame isi scapa de sub control elevii si reusesc cu greu sa-i stapaneasca, amplificand la scoala ambsentele, corigentele si chiar repetentele.

Copiii cu un stil de viață echilibrat sunt, în general, copii sănătoși din punct de vedere mental și puternici din punct de vedere fizic.

Încurajează comunicarea!
Încearcă tot posibilul pentru a încuraja comunicarea deschisă. Arata-i că ești deschis la discuții și la găsirea unor soluții bune la problemele lor, dându-i sfaturi de început de an școlar! Acestă relație bună și deschisă va fi foarte eficientă pe parcursul întregului an școlar!

Încurajează un stil de viață echilibrat!
Este unul dintre cele mai bune sfaturi de început de an școlar! Copiii care dorm cel puțin 9 ore pe noapte, care nu sar peste micul dejun, care au un meniu diversificat și sănătos, cu fructe, legume și proteine din surse diferite și care fac mișcare sunt, în general, copii sănătoși din punct de vedere mental și puternici din punct de vedere fizic. Încurajați-i să respecte aceste reguli sănătoase pentru a dezvolta un stil de viață de familie care va reduce la minimum anxietatea și va maximiza succesul școlar. (sursa: www.totuldespremame.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here